Resa till Europa - Utforska Skandinavien

Resa till Europa – Utforska Skandinavien

De olika kulturell bakgrund som vi kan hitta i Europa gör det till ett mycket knepigt val för att få veta vilka platser vi vill besöka. I denna artikel kommer jag att tala om region som kallas Skandinavien eller Norden, som att hjälpa dig att avgöra om din rutt genom att ge information om vad du kan förvänta dig från att resa till detta område. Vi anser att Norden som Sverige, Danmark, Finland och Norge.

Scandinavia är helt en värld för sig. De viktigaste saker som händer i Europa sker uppe på ett annat sätt, och normalt innan de anländer till Europa. Även om befolkningen i de 4 länder tillsammans inte ens summerar till befolkningen i Spanien, har den ekonomiska styrkan hos de 4 länder alltid varit otrolig.

Det förflutna de delar är helt Viking, för att säga det på ett artigt värld. En av de mest utvecklade och respekt samhällen numera brukade vara några av de mest barbarer i hela kontinenten. När vikingarna anlände segla uppströms genom floder med sina Drakkars, sätter de alla städer i brand, våldtog kvinnor och dödade allt som andades in där.

Numera en promenad genom gatorna i Stockholm, Sverige, ger dig den mest avkopplande atmosfär du någonsin kan känna. Den största skillnaden i Norden har är helt enkelt denna anda. Lugn och ro, huvudstäder som är mycket mer som städer som har vuxit lite för mycket att betraktas helt enkelt städerna. Den mest rena luften i hela Europa kan hittas här, så andas djupt och du kommer att känna föryngrande energi inuti.

Några av de mest utbildade och respekt befolkningen kan hittas även här, och om du tar en titt runt allt kommer att vara ren och städad. Det finns i alla fall, skillnader, speciellt på grund av olika skatter mellan 4 länder. Norge har helt enkelt så mycket olja att ingen i det skulle verkligen behöver arbeta för att överleva. Pengar är strax under ytan av havet, av sina kuster. Sverige, även om inte så mycket rika, har status som en mycket modern stad. Inga dåliga zoner finns i storstäderna, och alla har möjlighet att leva, åtminstone med ett minimum.

Finland och Danmark, är förmodligen mer i dörren till den europeiska kontinenten. Även om deras ekonomiska ställning fortsätter att vara hög, en snabb titt runt kommer att säga att den summa pengar att investera i staden är inte så mycket. Samtidigt, och detta kan vara mer förvirrande, finska och danska folket är inte så mycket i trendig stil som till exempel svenskar har.

När det gäller turistattraktioner, bör du först plats att gå vara Stockholm, som i hemlighet är beundrad av sina övriga tre konkurrerande huvudstäder. Stockholm kan betraktas som Skandinaviens huvudstad. I mitten av staden känns förtrollad, placeras strategiskt på en mycket liten ö. Resten allt är omgiven av vatten, är Stockholms stad som bildas av ett belopp på 18 öar. Broar från här och där, gamla gröna och gyllene tak kyrkor och katedraler, ett medeltida slott och några vackra palats. Stockholm är en stad som du behöver för att gå igenom, besöka de enorma parker och naturskyddade områden.

En resa till North kan vara ett bra tillfälle att se norrsken i staden Kiruna, och även besöka Ice Hotel. Byggt av is, är det smält varje år av säkerhetsskäl under sommaren, och byggs om varje vinter igen av olika arkitekter och designers

På den högra sidan, Helsingfors, i Finland är också en mycket trevlig stad, men ändå inte har samma styrka. I vilket fall som helst, kan några fantastiska vita palats finns där, och som alltid i hela regionen, parker och trädgårdar är några av de bästa platserna. Besöker Lappland i norr är möjligen en av de mest intressanta och frys upplevelser du kan ha, som det är sagt att Santa Claus har en stuga där!

Till vänster den här gången, kan vi hitta Oslo, Norges huvudstad, och det händer nästan samma som med Helsingfors. Även med den magiska något nordiskt kapital, något saknas där som inte ger en känsla av Stockholm. Istället, vad jag skulle alltid rekommenderar är att gå för att besöka Bergen, dörren staden till fjordarna. Att dyrbara fjordar i Norge mellan några av de mest spektakulära naturliga sightseeing möjligheter i världen. Förmodligen inte så mycket jämfört med de i Nya Zeeland, men ändå naturen har gått galet där och har skapat ett riktigt paradis för vandring älskare. Klättra upp norrut, kommer du även ha möjlighet att nå Nordkap.

Danmark, som är möjligen lite mindre intressant i samband med naturliga sightseeing, erbjuder en vacker stad där cyklar är förmodligen den turistiska attraktion hittar du oftast. De är helt enkelt överallt! Köpenhamn och dess Siren har något av verkliga skönheten med de färgade husen längs kanalerna. Christiania, hippy stad, kommer också att ge en annan atmosfär under ditt besök. Samtidigt, är det förmodligen den plats där du kommer att kunna ta reda på mer om det förflutna av vikinga civilisationen och deras Drakkars seglar upp floderna. Du bör ta en titt på den nära staden Roskilde för att få veta att.